Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Puchatkowy młody schab pieczony w głębokim maśle*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="asika" data-source="post: 920342" data-attributes="member: 83"><p>zaraz robie,i sie boje</p><p></p><p>bo,nie mam takiej formy dobrej by w calosci ten schab</p><p></p><p>po drugie nie wiem ile on moze sie piec?tak wie,ze to w zaleznosci od wielkosci miesa</p><p></p><p>po trzecie - dlaczego ja jestem taka dziwna,ze jak maja przyjsc do mnie ludzie na obiad- ja! wyprobowuje przepis? nosz! a potem sie denerwuje!</p><p></p><p>tragedia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asika, post: 920342, member: 83"] zaraz robie,i sie boje bo,nie mam takiej formy dobrej by w calosci ten schab po drugie nie wiem ile on moze sie piec?tak wie,ze to w zaleznosci od wielkosci miesa po trzecie - dlaczego ja jestem taka dziwna,ze jak maja przyjsc do mnie ludzie na obiad- ja! wyprobowuje przepis? nosz! a potem sie denerwuje! tragedia [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Puchatkowy młody schab pieczony w głębokim maśle*
Top
Bottom