.agatka. @ 5 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504283Mnie coś podobnego z udźca indyczgo bardzo smakuje
Agatko podasz szczegóły?![]()
Boshka @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504673HP a ketchup do zupelnie inny smak. To juz lepiej imho dac sam bbq bezs tego ketchupu.
Ja zaplanowalam w weekendAkurat bedzie jeszcze kilka osob do pomocy w jedzeniu![]()
za pierwszym razem robilam z sosami z pierwotnego przepisu i mnie nie powaliło to uznałam że bez sensu wydawać pieniądze. Teraz troche pozmieniałam proporcje, dodałam ziół i zobaczę.
Boshka @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504695Moze po prostu nie smakuje ci takie mieso? Ja sie zachecilam juz dawno kiedy zlapalam na jakims kanale pulled pork w 'Man vs Food'.ale było smaczne! Tylko jak dla mnie po prostu bez rewelacji
poserbaby @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504699Tu juz się pojawiło tyle wersji tego mięsa, że i z ketchupem może byćJa pozostaję wierna wersji z colą i tylko sosy zmieniłam, bo udało mi się dostać dobry sos w lidlu. Dla mnie to mięsko musi miec właśnie taki smak - lekko podpalany i lekko słodki, inne smaki mi w tym zwyczajnie przeszkadzają. Ale każdemu co innego smakuje przecież, więc ile kucharek, tyle wersji![]()
Otóż to! dlatego próbuję znowu, bo ma potencjał. Póki co pachnie wspaniale!
Cinka @ 5 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504215Ja jak robię to ogromne ilości, piekę w brytfance i powiem szczerze że jemy non stop, a jak się kończy to jest żal że już nieeeee maaaa?![]()
Cinko z jak dużej ilości mięska robisz?
Czy można jakoś, kurcze, no ten sos zrobić bardziej "normalny", by wiele nie stracił z oryginału?
Pikantność nam nie przeszkadza ale nie cierpimy sosów typu słodko-kwaśny lub słodko-pikantny.
Będę robić na naszym w domu pędzonym piwku jęczmiennym![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.