Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 459590" data-attributes="member: 592"><p>ale to jest dobre </p><p>wyszedł czarny ,prawdziwie czarny ,pachnie prześlicznie a jak smakuje ,jest bardzo aromatyczny i to mnie zastanowia ,jak to jest woda ,mąka ,troche melasy i ten aromat ,ten smak czy to magia?</p><p>Skórka tzn wziełam pierwsza kromkę jest trochę twarda ,ale chrupiąca Mirabelko zmięknie to w trakcie przechowywania ,jeśli prędzej nie zostanie zjedzony?</p><p>Ja zawinełam go w papier do pieczenia i tak leży,tak sie go przechowuje?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 459590, member: 592"] ale to jest dobre wyszedł czarny ,prawdziwie czarny ,pachnie prześlicznie a jak smakuje ,jest bardzo aromatyczny i to mnie zastanowia ,jak to jest woda ,mąka ,troche melasy i ten aromat ,ten smak czy to magia? Skórka tzn wziełam pierwsza kromkę jest trochę twarda ,ale chrupiąca Mirabelko zmięknie to w trakcie przechowywania ,jeśli prędzej nie zostanie zjedzony? Ja zawinełam go w papier do pieczenia i tak leży,tak sie go przechowuje? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
Top
Bottom