Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 576212" data-attributes="member: 232"><p>Vill, drobna nazwalam tutaj wlasnie razowa 2000. </p><p>o pumpernikla potrzebna jest jeszcze razowa z pelnego przemialu, najlepiej samodzielnie zmielone ziarno zyta, badz tzw szrotowka, ktora czasami jest w sprzedazy. to taka bardzo grubo mielona zytnia maka. mozna razowa 2000 wzmocnic ewentualnie dodajac otrab. Wiem, ze Margot uzyla do tego chleba platki zbozowe Babalskich.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 576212, member: 232"] Vill, drobna nazwalam tutaj wlasnie razowa 2000. o pumpernikla potrzebna jest jeszcze razowa z pelnego przemialu, najlepiej samodzielnie zmielone ziarno zyta, badz tzw szrotowka, ktora czasami jest w sprzedazy. to taka bardzo grubo mielona zytnia maka. mozna razowa 2000 wzmocnic ewentualnie dodajac otrab. Wiem, ze Margot uzyla do tego chleba platki zbozowe Babalskich. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
Top
Bottom