Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 579535" data-attributes="member: 1300"><p>Niby wszystko ok, ale czemu on taki twardy?! Piekłam w rommertopfie, środek ładny, ale piekielnie twardy jest. Można nim zabić. Zawinęłam wprawdzie po tym godzinnym stygnięciu w piekarniku i poczekałam chwilkę aż wystygnie, bo się mama piekliła żeby jej takiego ciepłego nie wkładała do lodówki. Później siup do lodówki i sobie tam tak siedzi szczelnie zawinięty, ale ciągle i suchy tak, jakby niedostatecznie zwilgotniał. Nie wiem, co mogę z tym jeszcze zrobić. W smaku, jak się już uda coś odłamań nożem, jest w porządku. Zapach też ok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 579535, member: 1300"] Niby wszystko ok, ale czemu on taki twardy?! Piekłam w rommertopfie, środek ładny, ale piekielnie twardy jest. Można nim zabić. Zawinęłam wprawdzie po tym godzinnym stygnięciu w piekarniku i poczekałam chwilkę aż wystygnie, bo się mama piekliła żeby jej takiego ciepłego nie wkładała do lodówki. Później siup do lodówki i sobie tam tak siedzi szczelnie zawinięty, ale ciągle i suchy tak, jakby niedostatecznie zwilgotniał. Nie wiem, co mogę z tym jeszcze zrobić. W smaku, jak się już uda coś odłamań nożem, jest w porządku. Zapach też ok. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
Top
Bottom