Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 941960" data-attributes="member: 692"><p>Porwalam sie i oto fotorelacja:</p><p>[ATTACH=full]49279[/ATTACH] ziarno i sito</p><p>[ATTACH=full]49280[/ATTACH] pierwszy przemial w dzbanie malaksera</p><p>[ATTACH=full]49281[/ATTACH] tak wygladalo odsiane i w mlynku do kawy</p><p>[ATTACH=full]49282[/ATTACH] tak po zmieleniu w mlynku</p><p>[ATTACH=full]49283[/ATTACH] wyrobione bardzo geste ciasto</p><p>[ATTACH=full]49284[/ATTACH] odpoczywanie</p><p>[ATTACH=full]49286[/ATTACH] podrosl nieco</p><p>[ATTACH=full]49285[/ATTACH] uformowany</p><p>[ATTACH=full]49287[/ATTACH] schowany pod folia nadal podrastal</p><p>[ATTACH=full]49288[/ATTACH] po 12 godzinach w temp.120 i 6 godzinach studzenia</p><p></p><p>Jeszcze za swiezy na krojenie i probowanie, ale pachnie jak trzeba. Nastepnym razem po prostu kupie make grubo mielona.</p><p></p><p>qd</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 941960, member: 692"] Porwalam sie i oto fotorelacja: [ATTACH=full]49279[/ATTACH] ziarno i sito [ATTACH=full]49280[/ATTACH] pierwszy przemial w dzbanie malaksera [ATTACH=full]49281[/ATTACH] tak wygladalo odsiane i w mlynku do kawy [ATTACH=full]49282[/ATTACH] tak po zmieleniu w mlynku [ATTACH=full]49283[/ATTACH] wyrobione bardzo geste ciasto [ATTACH=full]49284[/ATTACH] odpoczywanie [ATTACH=full]49286[/ATTACH] podrosl nieco [ATTACH=full]49285[/ATTACH] uformowany [ATTACH=full]49287[/ATTACH] schowany pod folia nadal podrastal [ATTACH=full]49288[/ATTACH] po 12 godzinach w temp.120 i 6 godzinach studzenia Jeszcze za swiezy na krojenie i probowanie, ale pachnie jak trzeba. Nastepnym razem po prostu kupie make grubo mielona. qd [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
Top
Bottom