Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 951159" data-attributes="member: 692"><p>I znowu zrobilam. Niestety, na pytanie o zyto srutowane sprzedawcy robili rypke O? </p><p>Tym razem nie mielilam zyta w dzbanie malaksera, tylko od razu do lynka do kawy i w rezultacie troche ziaren pozostalo w calosci.</p><p>Dalam tez platki zytnie i otreby. I make zytnia razowa 2000 z mlynow w Stoislawiu. Oraz lyzke miodu bo mi zabraklo syropu buraczanego.</p><p></p><p>[ATTACH=full]50229[/ATTACH]</p><p></p><p>Nie wiem jeszcze jak smakuje, bo sie chlodzi.</p><p>qd</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 951159, member: 692"] I znowu zrobilam. Niestety, na pytanie o zyto srutowane sprzedawcy robili rypke O? Tym razem nie mielilam zyta w dzbanie malaksera, tylko od razu do lynka do kawy i w rezultacie troche ziaren pozostalo w calosci. Dalam tez platki zytnie i otreby. I make zytnia razowa 2000 z mlynow w Stoislawiu. Oraz lyzke miodu bo mi zabraklo syropu buraczanego. [ATTACH=full]50229[/ATTACH] Nie wiem jeszcze jak smakuje, bo sie chlodzi. qd [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Pumpernikiel niemiecki
Top
Bottom