izydorka @ 31 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860262No mam tę krupczatkę!Zaraz lecę robić drożdżowe..Życzcie mi powodzenia-czasem jest mi bardzo potrzebne![]()
Ależ oczywiście. To ciasto nie ma prawa nie udac się. Nie przesadzaj tylko z ilością owoców, bo mogą puścic zbyt dużo soku i wtedy ciasto w tych miejscach będzie dużo niższe.![]()
Maraa @ 31 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860396Nawet zdjęć nie zdążyłam zrobić, może następnym razem...
Czy to znaczy, że posmakowało ?![]()
AnnaB. @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860484Tylko dół wolałabym bardziej podpieczony, ale to już kwestia pertraktacji z moim piekarnikiem.Oooooooooo, to tak samo jak w moim piekarniku. Dlatego teraz zawsze najperw używam grzałki dolnej i po ok. 20 minutach przerzucam na grzanie góra-dół
Laura7 @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860685nie odchodziło łatwo od miski czy ręki. Ale i tak się udało i rosło pięknie.
Siostra_Ducket @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860709to ciasto nie ma odchodzić od reki, a odchodzenie od miski to chodzi o to, ze zaczyna się zbijać w kulke, u mnie było takieSiostro, bardzo Ci dziękuję.![]()
Tak właśnie wyrasta to ciasto w misce. Piękne zdjęcia
izydorka @ 1 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860824!
Ogromne podziękowania Krystyno9-JESTEŚ WIELKA
Eeee. tam. Tylko 158cm . Chyba, że chodzi o gabaryty![]()
Krystyna9 @ 2 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860844Eeee. tam. Tylko 158cm . Chyba, że chodzi o gabaryty
Zaraz tam o gabaryty.Nie wspominajmy o takich sprawachprzy takiej pysznej drożdżówce.Może kawałeczek jeszcze komuś?Mniam,mnam.......![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.