BeataSz @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=952999ja quinoa łączę z tłuszczami ( zresztą ja i fasolę łączę).a tak można na mm??
BeataSz @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=953076kieruję się zasadą samego pana Montignaca, że jeżeli IG węglowodanu do 35 to można łączyć z tłuszczami i szczególnie się nie przejmuję, że ktoś ma inne zdanie. Służą mi takie połączenia więc dlaczego miałabym tak nie robić?dziękuję za odpowiedź - podpowiedź, czyli ugotowany groch można połączyć np. z tłustą śmietaną... muszę jeszcze raz przewertować książkę![]()
Bea73 @ 6 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=952773Quinoa ma IG 35 mozna wiec je laczyc z tluszczowymi dodatkami (w ksiazce MM jest np. quinoa jako dodatek do lososia).gosiaspa @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=953024a tak można na mm??BeataSz @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=953076kieruję się zasadą samego pana Montignaca, że jeżeli IG węglowodanu do 35 to można łączyć z tłuszczami i szczególnie się nie przejmuję, że ktoś ma inne zdanie. Służą mi takie połączenia więc dlaczego miałabym tak nie robić?Gosiu, tak jak pisalam wczesniej i jak pisze Beata - produkty do IG 35 mozna bez problemu laczyc z tluszczami, wiec dont' worry![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.