Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1358770" data-attributes="member: 67"><p>Gotowałam z pokrywką uchyloną, aby woda z mięsa mogła odparowywać. Pod koniec już bez. </p><p>Cinko, sama zobaczysz, że ta trzecia godzina jest potrzebna. Kiedy mieszasz rozcierając o ścianki garnka kawałeczki miękkiego mięsa, masa zaczyna się scalać, przypomina krem z włókienkami mięsa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1358770, member: 67"] Gotowałam z pokrywką uchyloną, aby woda z mięsa mogła odparowywać. Pod koniec już bez. Cinko, sama zobaczysz, że ta trzecia godzina jest potrzebna. Kiedy mieszasz rozcierając o ścianki garnka kawałeczki miękkiego mięsa, masa zaczyna się scalać, przypomina krem z włókienkami mięsa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
Top
Bottom