Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 1363499" data-attributes="member: 5092"><p>Aniq, mnie białe wino do dziczyzny jakoś średnio pasuje, ale co tam! </p><p>Ja w ogóle mam takie wrażenie, że to smarowidło, z czym i jak by go nie zrobić, zawsze wyjdzie pyszne. Ale smaku z dziczyzny bardzo jestem ciekawa, napiszesz jakie wrażenia? Pasztet byłby super, a w takim razie i to napewno będzie pyszne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 1363499, member: 5092"] Aniq, mnie białe wino do dziczyzny jakoś średnio pasuje, ale co tam! Ja w ogóle mam takie wrażenie, że to smarowidło, z czym i jak by go nie zrobić, zawsze wyjdzie pyszne. Ale smaku z dziczyzny bardzo jestem ciekawa, napiszesz jakie wrażenia? Pasztet byłby super, a w takim razie i to napewno będzie pyszne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
Top
Bottom