Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1363708" data-attributes="member: 2721"><p>Leniwa? To jedna z niewielu potraw, w których robić nie trzeba prawie <strong>nic.</strong></p><p>Wkładasz do garnka, a po 3 godzinach wyjmujesz gotowy produkt. Prawie - w ostatnich 30 minutach jedynie mieszasz kilka razy - trudno to nazwać &quot;pracą&quot;. </p><p></p><p>To produkt bazujący na smalcu - z 1-2 tygodnie powinien w lodówce wytrzymać. Ja drugi słoik zapasteryzowałam, mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze dłużej niż ten, który mam na bieżące użycie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1363708, member: 2721"] Leniwa? To jedna z niewielu potraw, w których robić nie trzeba prawie [B]nic.[/B] Wkładasz do garnka, a po 3 godzinach wyjmujesz gotowy produkt. Prawie - w ostatnich 30 minutach jedynie mieszasz kilka razy - trudno to nazwać "pracą". To produkt bazujący na smalcu - z 1-2 tygodnie powinien w lodówce wytrzymać. Ja drugi słoik zapasteryzowałam, mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze dłużej niż ten, który mam na bieżące użycie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
Top
Bottom