Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1621428" data-attributes="member: 1024"><p>Ja nie patrzyłam na zegar, tylko na konsystencję i strukturę dania. Wczoraj gotowałam dłużej niż poprzednio, bo i mięso i słonina po przepisowych trzech godzinach nie były jeszcze odpowiednio rozgotowane.</p><p>Jeszcze gorącą masę zapakowałam do wyparzonych słoików, a po wystygnięciu wstawiłam do lodówki. Mam nadzieję, że dzięki temu dłużej je przechowam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1621428, member: 1024"] Ja nie patrzyłam na zegar, tylko na konsystencję i strukturę dania. Wczoraj gotowałam dłużej niż poprzednio, bo i mięso i słonina po przepisowych trzech godzinach nie były jeszcze odpowiednio rozgotowane. Jeszcze gorącą masę zapakowałam do wyparzonych słoików, a po wystygnięciu wstawiłam do lodówki. Mam nadzieję, że dzięki temu dłużej je przechowam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Rillettes
Top
Bottom