Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotta rózne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 577128" data-attributes="member: 59"><p>Teoretycznie mozna, choc nie jest to zgodne z teoria i zalezy co lubisz. </p><p>zanim sie ryz ugotuje z cukini pozostanie tylko sos. </p><p>Dlatego warzywa, grzyby czy miesa dodaje sie troche pozniej. Akurat na cukiniowe to chyba jest oddzielny przepis. </p><p></p><p>Jesli chodzi to, by nie brudzic dwoch rondli/patelni najpierw podsmaz cukinie, trzymaj na boku w miseczce czy na talerzu i dodaj 5-10min przed koncem. </p><p></p><p>Wino sprawia, ze potrawa jest bardziej wytrawna (wykwintna?). To jak brandy do terrine. </p><p>Zastapic mozna woda z cytryna. Albo pominac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 577128, member: 59"] Teoretycznie mozna, choc nie jest to zgodne z teoria i zalezy co lubisz. zanim sie ryz ugotuje z cukini pozostanie tylko sos. Dlatego warzywa, grzyby czy miesa dodaje sie troche pozniej. Akurat na cukiniowe to chyba jest oddzielny przepis. Jesli chodzi to, by nie brudzic dwoch rondli/patelni najpierw podsmaz cukinie, trzymaj na boku w miseczce czy na talerzu i dodaj 5-10min przed koncem. Wino sprawia, ze potrawa jest bardziej wytrawna (wykwintna?). To jak brandy do terrine. Zastapic mozna woda z cytryna. Albo pominac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotta rózne
Top
Bottom