Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotta rózne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 644202" data-attributes="member: 52"><p>Kup ryz carnaroli: bardzo dobrze zachowuje odpowiednia konsystencje. Ja kiedys robilam z innych / typu risotto, ale tanszych, bez nazwy /. Odkad sprobowalam crnaroli, robie tylko z tego. </p><p>Ziarenka powinny byc oddzielne, ale kiedy odstawisz z ognia, dodaj troche masla. Wtedy dopiero wszystko laczy sie tak jak powinno.</p><p></p><p>Ziarenka nie moga sie rozpadac: musza byc twardawe, ale czujesz, ze sa ugotowane. Wlasnie al dente: lekki opor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 644202, member: 52"] Kup ryz carnaroli: bardzo dobrze zachowuje odpowiednia konsystencje. Ja kiedys robilam z innych / typu risotto, ale tanszych, bez nazwy /. Odkad sprobowalam crnaroli, robie tylko z tego. Ziarenka powinny byc oddzielne, ale kiedy odstawisz z ognia, dodaj troche masla. Wtedy dopiero wszystko laczy sie tak jak powinno. Ziarenka nie moga sie rozpadac: musza byc twardawe, ale czujesz, ze sa ugotowane. Wlasnie al dente: lekki opor. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotta rózne
Top
Bottom