Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Rogaliki / croissanty serowe wg Ayn
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1691633" data-attributes="member: 1024"><p>Margot, bardzo proste i bardzo smaczne te rogaliki. Nazwę mają trochę na wyrost, bo pracy przy nich niewiele i efekt choć niezły, jednak inny.</p><p>Ja dałam do swoich wędzoną mozzarellę, dzięki czemu rogaliki maja bardzo fajny smak, polecam ten dodatek.</p><p>IMO pasowałby też ser caciotta z oliwkami, ale muszę uzupełnić zapasy, bo się właśnie skończył.</p><p>Zamiast twarogu kremowego i ziarnistego dałam serek śmietankowy Mój ulubiony, bo miałam otwarte pudełko.</p><p>Mąka - orkiszowa pełnoziarnista z tortową. Masło - z dodatkiem łyżki smalcu. Smarowałam żółtkiem wymieszanym ze śmietaną. Piekłam w 185 stopniach 25 minut. Na pewno będę powtarzać, bo szybkie i pyszne.</p><p></p><p>[ATTACH=full]101889[/ATTACH][ATTACH=full]101890[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1691633, member: 1024"] Margot, bardzo proste i bardzo smaczne te rogaliki. Nazwę mają trochę na wyrost, bo pracy przy nich niewiele i efekt choć niezły, jednak inny. Ja dałam do swoich wędzoną mozzarellę, dzięki czemu rogaliki maja bardzo fajny smak, polecam ten dodatek. IMO pasowałby też ser caciotta z oliwkami, ale muszę uzupełnić zapasy, bo się właśnie skończył. Zamiast twarogu kremowego i ziarnistego dałam serek śmietankowy Mój ulubiony, bo miałam otwarte pudełko. Mąka - orkiszowa pełnoziarnista z tortową. Masło - z dodatkiem łyżki smalcu. Smarowałam żółtkiem wymieszanym ze śmietaną. Piekłam w 185 stopniach 25 minut. Na pewno będę powtarzać, bo szybkie i pyszne. [ATTACH type="full" alt="rogaliki serowe.jpg"]101889[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="rogaliki serowe1.jpg"]101890[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Rogaliki / croissanty serowe wg Ayn
Top
Bottom