Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Rogaliki / croissanty serowe wg Ayn
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1691747" data-attributes="member: 1024"><p>Dziś zrobiłam je ze zwykłego twarogu w kostce, dodałam resztę wędzonej mozzarelli i trochę grana padano, bo mi się kawalątek plątał po lodówce.</p><p>Ciasto chłodziłam pół godziny w lodówce. Reszta jak wyżej. Smarowałam żółtkiem wymieszanym z gęstym jogurtem. Oprócz solą, posypałam nasionami czarnuszki. Wyszły chyba jeszcze lepsze, jak poprzednio, aromatyczne i chrupiące.</p><p></p><p>[ATTACH=full]101915[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1691747, member: 1024"] Dziś zrobiłam je ze zwykłego twarogu w kostce, dodałam resztę wędzonej mozzarelli i trochę grana padano, bo mi się kawalątek plątał po lodówce. Ciasto chłodziłam pół godziny w lodówce. Reszta jak wyżej. Smarowałam żółtkiem wymieszanym z gęstym jogurtem. Oprócz solą, posypałam nasionami czarnuszki. Wyszły chyba jeszcze lepsze, jak poprzednio, aromatyczne i chrupiące. [ATTACH type="full" width="402px" alt="rogaliki serowe z solą i czarnuszką.jpg"]101915[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Rogaliki / croissanty serowe wg Ayn
Top
Bottom