Maria z Łeby
Well-known member
- Gru 26, 2006
- 35,953
- 2,883
- 113
moni20 @ 16 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=791525robcie, robcie bo naprawde wartoWobec powyższego, robię jutro.![]()
Maria z Łeby @ 18 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=792814Dzisiaj odsmażyłam plastry rolady - do obiadu i(wczoraj po wyjęciu nie powaliła mnie
).
w koncu nie musi Ci smakowac wszystkoa ja jestem jej zwoleniczka ... i przyznaje na zimno tez pycha. Nastepnego dnia resztki rolady wrzucilam do sosu cebulowego i tez mi bardzo smakowalo.![]()
![]()
ajaj @ 6 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=862310ale czy wytapia sie duzo tluszczu? bo przeciez w tluszczu sie rozwaliJeżeli użyjesz tłustego mięsa to i tłuszczu się trochę wytopi. Roladę pieczemy w foremce i nie wyjmujemy zniej od razu. Po odstawieniu na kilka minut, tłuszcz (nie jest go dużo), wchłania się do mięsa.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.