- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Piekarnik rozgrzać do 80 - 85 stopnie (bez termoobiegu)
Rozbef oczyścić
pół pęczka natki zmiksowac z 3 ząbkami czosnku, 2 łyżkami oliwy, garścią bazylii i
gałazką rozmaryny. Wmieszać kilka łyżek ulubionej musztardy. Doprawić do smaku pieprzem
Mięso zrumienić ze wszystkich stron na oliwie
Zdjąc z patelni , posmarować masą ziołowo musztardową
Piec w piekarniku przez ca 120 - 130 minut
Rozbef oczyścić
pół pęczka natki zmiksowac z 3 ząbkami czosnku, 2 łyżkami oliwy, garścią bazylii i
gałazką rozmaryny. Wmieszać kilka łyżek ulubionej musztardy. Doprawić do smaku pieprzem
Mięso zrumienić ze wszystkich stron na oliwie
Zdjąc z patelni , posmarować masą ziołowo musztardową
Piec w piekarniku przez ca 120 - 130 minut

Ostatnią edycję dokonał moderator: