- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
Piekarnik rozgrzać do 80 - 85 stopnie (bez termoobiegu)
Rozbef oczyścić
pół pęczka natki zmiksowac z 3 ząbkami czosnku, 2 łyżkami oliwy, garścią bazylii i
gałazką rozmaryny. Wmieszać kilka łyżek ulubionej musztardy. Doprawić do smaku pieprzem
Mięso zrumienić ze wszystkich stron na oliwie
Zdjąc z patelni , posmarować masą ziołowo musztardową
Piec w piekarniku przez ca 120 - 130 minut
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			Rozbef oczyścić
pół pęczka natki zmiksowac z 3 ząbkami czosnku, 2 łyżkami oliwy, garścią bazylii i
gałazką rozmaryny. Wmieszać kilka łyżek ulubionej musztardy. Doprawić do smaku pieprzem
Mięso zrumienić ze wszystkich stron na oliwie
Zdjąc z patelni , posmarować masą ziołowo musztardową
Piec w piekarniku przez ca 120 - 130 minut
 
	
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
	 
	 
	