- Lut 25, 2005
- 422
- 0
- 0
Smakuje nieco inaczej, niż herbata z ot tak dolanym rumem 
Do dużego kubka wsypujemy łyżkę cukru, wrzucamy ukrojony hojną ręką plaster cytryny, zalewamy łyżką - dwiema rumu i dziabiemy łyżeczką cytrynę, wyciskając z niej w tym rumie i cukrze wszystkie soki. To, co z niej zostało, wyrzucamy, a do zawartości kubka dolewamy uprzednio zaparzoną, mocną i aromatyczną czarną herbatę
przepis dostałam od przyjaciółki i stosuję baaardzo często :twisted:
Do dużego kubka wsypujemy łyżkę cukru, wrzucamy ukrojony hojną ręką plaster cytryny, zalewamy łyżką - dwiema rumu i dziabiemy łyżeczką cytrynę, wyciskając z niej w tym rumie i cukrze wszystkie soki. To, co z niej zostało, wyrzucamy, a do zawartości kubka dolewamy uprzednio zaparzoną, mocną i aromatyczną czarną herbatę

przepis dostałam od przyjaciółki i stosuję baaardzo często :twisted:

Ostatnią edycję dokonał moderator: