Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Rustykalny chleb ziemniaczany/alternatywa dla bezzakwasowców
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 166324" data-attributes="member: 232"><p>oczywiscie ze mozna uzyc ziemniaki z obiadu a soli odrobine dodac do skladu. Ja przynajmniej tak zrobilam. </p><p>Dodalam do wody troche maslanki, wlasnie ze wzgledu na smak a make zmieszalam z razowa. </p><p>Smakuje jak chleb a nie jak nieslodzone ciasto drozdzowe, co czesto zdarza sie przy chlebach na drozdzach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 166324, member: 232"] oczywiscie ze mozna uzyc ziemniaki z obiadu a soli odrobine dodac do skladu. Ja przynajmniej tak zrobilam. Dodalam do wody troche maslanki, wlasnie ze wzgledu na smak a make zmieszalam z razowa. Smakuje jak chleb a nie jak nieslodzone ciasto drozdzowe, co czesto zdarza sie przy chlebach na drozdzach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Rustykalny chleb ziemniaczany/alternatywa dla bezzakwasowców
Top
Bottom