Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Ryba pieczona w folii SB / MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Myssia" data-source="post: 78685" data-attributes="member: 335"><p>Taką rybkę robiłam jak byłam na diecie South Beach</p><p></p><p>Dla jednej osoby: dwie kostki jakiejś rybki mrożonej, najpierw troszkę rozmrażam, potem sypię czybrucą, papryką słodką, bazylią, oreagano. zawijam w folie aluminiową (robi się z tego taki stożek, żeby w środku było powietrze), na rybkę kładę trójkącik serka krówka śmieszka lub troszkę bielucha i na patelnię, ale bez oleju oczywiście, tylko tak z pół patelni wody. Jak za szybko wyparuje to trzeba dolać, żeby się nie przypaliła folia i ryba nie przypiekła za bardzo. No i tak się ją dusi ze 30 minutek na małym ogniu. </p><p>Najlepsza jest z warzywami na parze.</p><p>Pzdr.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Myssia, post: 78685, member: 335"] Taką rybkę robiłam jak byłam na diecie South Beach Dla jednej osoby: dwie kostki jakiejś rybki mrożonej, najpierw troszkę rozmrażam, potem sypię czybrucą, papryką słodką, bazylią, oreagano. zawijam w folie aluminiową (robi się z tego taki stożek, żeby w środku było powietrze), na rybkę kładę trójkącik serka krówka śmieszka lub troszkę bielucha i na patelnię, ale bez oleju oczywiście, tylko tak z pół patelni wody. Jak za szybko wyparuje to trzeba dolać, żeby się nie przypaliła folia i ryba nie przypiekła za bardzo. No i tak się ją dusi ze 30 minutek na małym ogniu. Najlepsza jest z warzywami na parze. Pzdr. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Ryba pieczona w folii SB / MM
Top
Bottom