Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*

Uma

Member
Wrz 11, 2007
341
0
0
Beatko - wielkie dzięki za superowy przepis!!!
anbetung.gif
anbetung.gif
anbetung.gif

Dzięki Tobie zabłysnęłam przed gośćmi
icon_mrgreen.gif

mniam.gif
mniam.gif
mniam.gif
mniam.gif
mniam.gif

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
Zrobiłam dziś po raz pierwszy i se kurcze w brodę pluję
baa.gif

fiesgrins.gif

...że wcześniej jej nie zrobiłam!!!
Jest przepyszna. Nie miałam czasu na to by ryba poleżała sobie w przyprawach, więc ją tylko doprawiłam i siup do pieca a i tak była pyszna, smaki fajnie się poprzechodziły, pieczarki, cebulka, śmietana, ser mniaaam.
Dziękuję za przepis
anbetung.gif
cvety.gif

asiad

Member
Kwi 5, 2008
114
0
0
a ja robiłam dzisiaj troszeczke inna...
z przepisu z gazetki...
na mintaja dalam tylko przyprawki...potem pieczarki i ser...
abyła smaczna....
ale teraz musze zrobic ta....

beata

Member
Gru 22, 2005
440
0
0
Pyszna rybko. zrobiłam dzisiaj na obiad,mój 6-cio latek pochłonął prawie połowę!
Przepis zapisany w zeszyciku,jeszcze nie raz zagosci na naszym stole.

Layla

Member
Kwi 20, 2005
2,869
1
0
Pyszna to za mało powiedziane! Zachwytom nie było końca! Polecam wszystkim! Na pewno będę powtarzać. Dzięki za przepis!
bussi.gif

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Cieszę się Layla, że smakowała Wam ta ryba. Ja sama dawno jej nie robiłam, ale jakoś wciąż nie mam okazji, za dużo rzeczy do gotowania a za mało osób do zjadania ( bo tylko ja jedna
fiesgrins.gif
)

P.S cały czas myślę, że to nie Ty, bo avatar zmieniłaś ( ale bardzo ładna ta zmiana
icon_biggrin.gif
)

Layla

Member
Kwi 20, 2005
2,869
1
0
BeataSz @ 19 Jan 2009 napisał:
index.php?act=findpost&pid=807589Cieszę się Layla, że smakowała Wam ta ryba. Ja sama dawno jej nie robiłam, ale jakoś wciąż nie mam okazji, za dużo rzeczy do gotowania a za mało osób do zjadania ( bo tylko ja jedna
fiesgrins.gif
)

P.S cały czas myślę, że to nie Ty, bo avatar zmieniłaś ( ale bardzo ładna ta zmiana
icon_biggrin.gif
)
Dzięki Beatko! A rybka, palce lizać
icon_smile.gif
Już dzś zastanawiałam się w sklepie czy ryby nie kupić
icon_wink.gif

icz6

Member
Lip 5, 2008
87
0
6
To był pierwszy wątek dzieki któremu kiedyś trafiłam na cc, i chyba dlatego najczęsciej szukam przepisów BeatySz, są przepyszne

joanka385

Member
Sie 4, 2008
50
1
0
Rybka wyjątkowa w smaku,pyszna.Ja wprowadziłam modyfikacje- podsmażoną cebulkę i pieczarki daję na dno naczynia do zapiekania, na to dorzucam podsmażoną na łyżce oleju włoszczyznę /mrożonka z torebki/-wysmażam ,aż odparuje woda-wrzucam na pieczarki-resztę robię jak w przepisie BeatySz. Do tego ryż - nic więcej nie trzeba-jedna wielka pycha. Dzięki za przepis-polecam innym.
lecker.gif

valvula

Member
Sie 14, 2008
30
0
0
mniam.gif
mniam. Tylko tyle można powiedzieć
DSCF2715ok.jpg

Załączniki

• DSCF2715ok.jpg
    DSCF2715ok.jpg
    35.8 KB · Wyświetleń: 4
Ostatnią edycję dokonał moderator:

tigra

Member
Mar 26, 2010
2
0
0
Potwierdzam! Rybka smakuje wyśmienicie! 8-letnia córka pokłóciła się z mężem o ostatni kawałek... Następnym razem robię z 1,5 porcji, bo rodzinka wypytuje, kiedy znowu będzie. Wreszcie jakiś świetny przepis na rybę, za którą notabene nie przepadałam jak do tej pory
icon_wink.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy