seniorka @ 10 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1047423Niezmiennie cieszę się, jak gotujesz według moich przepisów, a do tego smakuje Wam, co tak ładnie wyrażasz.![]()
Nie ukrywam, ze bardzo lubie Twoje przepisy i sama sie ciesze, ze jeszcze sie nie zawiodlam![]()
-Bardzo dziekuje, ze nimi sie dzielisz![]()
![]()
CYTATDzisiaj ubawiłam się setnie reakcją Twojego męża. Smacznegoi pozdrowienia.![]()
![]()
Seniorko, sama sie niezle usmialam. Fajnie to wyszlo-Ale to wlasnie caly moj Maz![]()
![]()
- szkoda, ze nie moglas przy tym byc.
sionia @ 11 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1047555Czy ten ryż nadaje się do "na drugoi dzień", czy trzeba go zjeść od razu wszystko? Głównie mi chodzi co będzie z tym omletem.Sioniu, moim zdaniem sie nadaje.
Omletem przybieramy ryz na talerzu, wiec mozesz na drugi dzien - albo usmazyc nowy omlet, jak pierwszego dnia Ci nie zostanie,
albo zrobic tak, jak ja-wmieszac paski do calosci i miec cale gotowe danie nastepnego dnia.![]()
Ja tak wlasnie robie, bo nie oplaca mi sie robic tego dania tylko na raz.![]()
Jesli jednego dnia zrobie ten ryz, a drugiego jest co innego, to Maz, zawsze pyta zawiedziony "czy nie ma tego z wczoraj"![]()
Zawsze robie wiecej ( wychodzi mi cala wielka patelnia) - zeby go zamrozic.![]()
-Tak nadaje sie takze do mrozenia![]()
Drugiego dnia, z omletem nic sie nie dzieje, nawet po podgrzaniu dania jest dobry.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.