- Paź 28, 2004
- 1,551
- 1
- 0
Sadzone na fasolce szparagowej
½ słoika fasolki szparagowej (ok 350 g)
Łyżka masła
4 jajka
Sól
Pietruszka
1.Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Na nim smażymy odcedzoną fasolkę szparagową.(3 minuty)
2.Na fasolkę kładziemy jajka, solimy i przykrywamy przykrywką i w zależności od tego jak chcemy mieć twarde żółtko dusimy od 3 do 5 minut.
3.Na koniec posypujemy pietruszką.
4.Podajemy w patelni.

½ słoika fasolki szparagowej (ok 350 g)
Łyżka masła
4 jajka
Sól
Pietruszka
1.Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Na nim smażymy odcedzoną fasolkę szparagową.(3 minuty)
2.Na fasolkę kładziemy jajka, solimy i przykrywamy przykrywką i w zależności od tego jak chcemy mieć twarde żółtko dusimy od 3 do 5 minut.
3.Na koniec posypujemy pietruszką.
4.Podajemy w patelni.