Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Sadzone na fasolce szparagowej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1649486" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Sadzone na fasolce szparagowej</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]98111[/ATTACH]</p><p></p><p>&#189; słoika fasolki szparagowej (ok 350 g)</p><p>Łyżka masła</p><p>4 jajka</p><p>Sól</p><p>Pietruszka</p><p></p><p>1.Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Na nim smażymy odcedzoną fasolkę szparagową.(3 minuty)</p><p>2.Na fasolkę kładziemy jajka, solimy i przykrywamy przykrywką i w zależności od tego jak chcemy mieć twarde żółtko dusimy od 3 do 5 minut.</p><p>3.Na koniec posypujemy pietruszką.</p><p>4.Podajemy w patelni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1649486, member: 140"] [SIZE=14][B]Sadzone na fasolce szparagowej[/B][/SIZE] [ATTACH=full]98111[/ATTACH] ½ słoika fasolki szparagowej (ok 350 g) Łyżka masła 4 jajka Sól Pietruszka 1.Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Na nim smażymy odcedzoną fasolkę szparagową.(3 minuty) 2.Na fasolkę kładziemy jajka, solimy i przykrywamy przykrywką i w zależności od tego jak chcemy mieć twarde żółtko dusimy od 3 do 5 minut. 3.Na koniec posypujemy pietruszką. 4.Podajemy w patelni. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Sadzone na fasolce szparagowej
Top
Bottom