Sałatka warstwowa

natalia

Member
Paź 30, 2005
204
0
0
Kamilo czy można ją przygotować dzień przed wigilią czy nie bardzo?Zastanawiam się czy papryka nie puści wody i czy sałatka nie lepsza byłaby zrobiona na świeżo.

alicjanka

Member
Cze 28, 2006
5,627
0
0
natalia @ 1 Dec 2006 napisał:
index.php?act=findpost&pid=404402Kamilo czy można ją przygotować dzień przed wigilią czy nie bardzo?Zastanawiam się czy papryka nie puści wody i czy sałatka nie lepsza byłaby zrobiona na świeżo.
Kaaaammmilllooo! Jesteś??
icon_lol.gif

Bo ja też ciekawa jestem jak ze świeżością po 2 dniach? (chciałabym zrobić na święta)

natalia

Member
Paź 30, 2005
204
0
0
Sałatka super,bardzo wszystkim smakowała.Zrobiłam przed południem w wigilię i dobrze,że nie wcześniej bo na drugi dzień sałatka mocno podeszła wodą.Ale napewno będę robić częściej bo nie tylko smaczna,ale i ładnie i zachęcająco wygląda.

imp_act

Member
Maj 12, 2007
3,009
0
0
Czy pieczarki muszą być koniecznie obgotowane, czy mogą być podsmażone na patelni beztłuszczowej? Pewnie te gotowane mają delikatniejszy smak, nie chcę zepsuć całego oryginalnego smaku ale u nas wszyscy wolą posmażane pieczarki lub na ostro z zalewy octowej. Może ktoś robił z takimi pieczarkami, jeśli tak to jak się wszystko komponowało smakowo?

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy