Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
sałatka z buraczków
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 1474516" data-attributes="member: 5092"><p>Joanno, ja nie czuje w tym nieprzyjemnego posmaku octu, ale to już sama musisz zeksperymentować. Albo zrób tak, jak radzi Ker. </p><p>Albo część tak, a część zgodnie z przepisem i zobaczysz, jak wolisz..</p><p>Chyba nie bardzo pomogłam? Ale mnie zawsze zależy na tej zaprawie, bo ją dodaję do barszczu czerwonego, z bardzo dobrym skutkiem.</p><p>A, tylko nie wolno tego nakładać za dużo do słoików, ze 2-3 cm od góry mają zostać puste, ale po co ja o tym w ogóle piszę na takim forum?!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 1474516, member: 5092"] Joanno, ja nie czuje w tym nieprzyjemnego posmaku octu, ale to już sama musisz zeksperymentować. Albo zrób tak, jak radzi Ker. Albo część tak, a część zgodnie z przepisem i zobaczysz, jak wolisz.. Chyba nie bardzo pomogłam? Ale mnie zawsze zależy na tej zaprawie, bo ją dodaję do barszczu czerwonego, z bardzo dobrym skutkiem. A, tylko nie wolno tego nakładać za dużo do słoików, ze 2-3 cm od góry mają zostać puste, ale po co ja o tym w ogóle piszę na takim forum?! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
sałatka z buraczków
Top
Bottom