Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
sałatka z buraczków
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Beata19" data-source="post: 1613966" data-attributes="member: 22546"><p>[quote name='Joanna' date='29 Sep 2016, 11:55 ' post='1613932']</p><p>Ja przykrywam. Pieokę co najmniej godzinę w 200 stopniach, a potem dopiekam w wyłączonym piekarniku. </p><p></p><p></p><p>Tym razem zrobiłam z 2 kg pieczonych buraków. W zalewie zamieniłam ocet winny na jabłkowy, a cukier na ksylitol. Wyszło mi równo siedem słoiczków o pojemności ok. 350 ml.</p><p>[/qstopn</p><p>Joanno dziękuję za odpowiedź.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beata19, post: 1613966, member: 22546"] [quote name='Joanna' date='29 Sep 2016, 11:55 ' post='1613932'] Ja przykrywam. Pieokę co najmniej godzinę w 200 stopniach, a potem dopiekam w wyłączonym piekarniku. Tym razem zrobiłam z 2 kg pieczonych buraków. W zalewie zamieniłam ocet winny na jabłkowy, a cukier na ksylitol. Wyszło mi równo siedem słoiczków o pojemności ok. 350 ml. [/qstopn Joanno dziękuję za odpowiedź. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
sałatka z buraczków
Top
Bottom