- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
4 buraki ugotować / upiec
obrać
2 pokroić w kostkę
2 pokroić w cienkie plastry
Buraki pokrojone w kostkę skropić obficie octem balsamicznym i doprawić pieprzem
Odstawić na 1 h
Ułożyć na talerzach świeży szpinak, plastry buraków, buraki pokrojone w kostkę, dodać
posiekaną czerwoną cebulę, pokruszona fetę grecką i szczypiorem
przygotować dressing – sos słodko ostry + oliwa + cytryna + sól
Dressingiem skropić liście szpinaku
zdjęcie ciemne, pardon
obrać
2 pokroić w kostkę
2 pokroić w cienkie plastry
Buraki pokrojone w kostkę skropić obficie octem balsamicznym i doprawić pieprzem
Odstawić na 1 h
Ułożyć na talerzach świeży szpinak, plastry buraków, buraki pokrojone w kostkę, dodać
posiekaną czerwoną cebulę, pokruszona fetę grecką i szczypiorem
przygotować dressing – sos słodko ostry + oliwa + cytryna + sól
Dressingiem skropić liście szpinaku
zdjęcie ciemne, pardon
