- Lis 26, 2006
- 9,691
- 0
- 36
1 średniej wielkości oscypek
por
puszka czerwonej fasoli bez sosu
oliwa z oliwek
sól pieprz
Na tarce zetrzeć oscypka i białą część pora (objętościowo powinno być pora i oscypka mniej więcej po równo). Fasolę osączyć, dorzucić do oscypka i pora. Wymieszać. Dodać około dwóch łyżek oliwy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Sałatka ma dosyć specyficzny smak ze względu na obecność i pora i oscypka, ale wg mnie jest bardzo dobra i w moim domu jest przyrządzana przy wielu okazjach
Źródło: moja mama
por
puszka czerwonej fasoli bez sosu
oliwa z oliwek
sól pieprz
Na tarce zetrzeć oscypka i białą część pora (objętościowo powinno być pora i oscypka mniej więcej po równo). Fasolę osączyć, dorzucić do oscypka i pora. Wymieszać. Dodać około dwóch łyżek oliwy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Sałatka ma dosyć specyficzny smak ze względu na obecność i pora i oscypka, ale wg mnie jest bardzo dobra i w moim domu jest przyrządzana przy wielu okazjach
Źródło: moja mama
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: