- Wrz 23, 2004
- 10,244
- 3
- 38
bardzo smaczna sałatka, taka orzeźwiająca i chrupiąca, a ja lubię jak chrupie
Porcja mała, tak np. dla dwóch osób:
kilka łodyżek selera naciowego ( ja wzięłam 3)
2 jajka na twardo
1-2 jabłka (raczej kwaśne)
płatki migdałowe ( ja dałam słupki i chyba lepiej niż płatki)-na tę małą porcję ok. 5 dag.
majonez (dałam Kielecki)
selera pokroić na plasterki, jajka i jabłka w kostkę, dodać majonez, wymieszać, na koniec dodać podprażone migdały.
zdjęcie takie sobie, ale mi się w trakcie fotografowania baterie w aparacie wyczerpały i teraz muszę ładować...


Porcja mała, tak np. dla dwóch osób:
kilka łodyżek selera naciowego ( ja wzięłam 3)
2 jajka na twardo
1-2 jabłka (raczej kwaśne)
płatki migdałowe ( ja dałam słupki i chyba lepiej niż płatki)-na tę małą porcję ok. 5 dag.
majonez (dałam Kielecki)
selera pokroić na plasterki, jajka i jabłka w kostkę, dodać majonez, wymieszać, na koniec dodać podprażone migdały.
zdjęcie takie sobie, ale mi się w trakcie fotografowania baterie w aparacie wyczerpały i teraz muszę ładować...
