- Lut 18, 2007
- 3,488
- 0
- 0
Składniki:
puszka kukurydzy
puszka tuńczyka (najlepiej w wodzie)
ok. 10 dag ryżu
3-4 ogórki kiszone
natka
majonez
sól, pieprz
Ryż ugotować i ostudzić, ogórki pokroić w kostkę , odsączyć kukurydzę i tuńczyka - wszystko wrzucić do miski , dodać pokrojoną natkę , wymieszać z majonezemi, doprawić solą i pieprzem (można dodać odrobinę musztardy).
puszka kukurydzy
puszka tuńczyka (najlepiej w wodzie)
ok. 10 dag ryżu
3-4 ogórki kiszone
natka
majonez
sól, pieprz
Ryż ugotować i ostudzić, ogórki pokroić w kostkę , odsączyć kukurydzę i tuńczyka - wszystko wrzucić do miski , dodać pokrojoną natkę , wymieszać z majonezemi, doprawić solą i pieprzem (można dodać odrobinę musztardy).
