- Cze 20, 2010
- 403
- 0
- 0
w röwnych porcjach ugotowane :
soczewica
soczewica czarna
bulgur
quinoa albo co tam macie, moze byc tez soja,ciecierka np.
Dressing:
creme fraiche albo smietana kwasna
troszke majonezu (opcjonalnie)
sok z cytryny
mieta koniecznie (moze byc swieza, ja robilam z suszona)
troche oliwy z oliwek
rozgnieciony maly zabek czosnku
söl, pieprz
Avokado, swiezy ogörek, ser feta, wszystko w kostke
Czasem daje troche swiezego szpinaku.
Ugotowane ziarna polaczyc z zalewa, delikatnie z reszta wymieszac.
Mozna dozucic slonecznik i pestki z dyni.
Ten przepis to jest moja wolna wariacja na temat jednej salatki ktöra czasem jem w Anglii.
Zdrowa i naprawde dobra, sycaca na tyle ze moze na obiad wystarczyc.
Mozna sobie tez ja w pudelku do pracy zabrac
Uploaded with ImageShack.us
soczewica
soczewica czarna
bulgur
quinoa albo co tam macie, moze byc tez soja,ciecierka np.
Dressing:
creme fraiche albo smietana kwasna
troszke majonezu (opcjonalnie)
sok z cytryny
mieta koniecznie (moze byc swieza, ja robilam z suszona)
troche oliwy z oliwek
rozgnieciony maly zabek czosnku
söl, pieprz
Avokado, swiezy ogörek, ser feta, wszystko w kostke
Czasem daje troche swiezego szpinaku.
Ugotowane ziarna polaczyc z zalewa, delikatnie z reszta wymieszac.
Mozna dozucic slonecznik i pestki z dyni.
Ten przepis to jest moja wolna wariacja na temat jednej salatki ktöra czasem jem w Anglii.
Zdrowa i naprawde dobra, sycaca na tyle ze moze na obiad wystarczyc.
Mozna sobie tez ja w pudelku do pracy zabrac
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnią edycję dokonał moderator: