sałatka z zupek chińskich

sylwiuńka

Member
Lut 15, 2011
23
0
0
2 zupki chińskie ostre vifon najlepiej albo tescowe- chodzi o to żęby makaron był w niej ten cieńki a nie jak w np amino gruby
puszka kukuryszy
puszka czerwonej fasoli
pół cebuli
mała pekińska
2 filety z kurczaka
majonez i śmietana

filety kroimy w małe kawałki przyprawiamy i smarzymy
pekińska kroimy w kostke
cebule kroimy w kostke
wszystko łączymy razem z kukurydzą i fasolą
gnieciemy drobno zupki chińskie i wsypujemy makaron i przyprawy z nich
dodajemy majonez i śmietane po równo mieszamy- sałatka musi być dość luźna bo część śmietany i majonezu wchłonie makaron
zostawiamy na noc w lodówce

koniec ;)

Lucka

Member
Gru 1, 2008
282
0
0
Witaj na naszym forum
icon_smile.gif

Szkoda jednak, że nie popatrzyłaś w przepisach, bo taka sałatka już jest u nas. Jeślu rózni się składnikami, to tam mozna było dopisać, żeby był wybor
icon_wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

sylwiuńka

Member
Lut 15, 2011
23
0
0
Lucka @ 27 Mar 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1111463Witaj na naszym forum
icon_smile.gif

Szkoda jednak, że nie popatrzyłaś w przepisach, bo taka sałatka już jest u nas. Jeślu rózni się składnikami, to tam mozna było dopisać, żeby był wybor
icon_wink.gif
Popatrzyłam. Widziałam tu dwie sałatki na na bazie zupek chińskich i każda ma nowy temat założony. Czy powinnam ten przepis umieścić w obu wątkach sałatkach z zupek czy którąś sobie wybrać???

sylwiuńka

Member
Lut 15, 2011
23
0
0
Lucka @ 27 Mar 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1111463Witaj na naszym forum
icon_smile.gif

icon_wink.gif
Popatrzyłam. Widziałam tu dwie sałatki na na bazie zupek chińskich i każda ma nowy temat założony. Czy powinnam ten przepis umieścić w obu wątkach sałatkach z zupek czy którąś sobie wybrać???

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy