2 pęczki szparagów
5 jaj
Szczypior zcebulki dymki
Puszka kukurydzy konserwowej
Sos holenderski
Szparagi gotuję w osolonej i osukrzonej wodzie,na niezbyt miękko,po czym kroję na około 2-3 cm. odcinki.
Dodaję ugotowane i pokrojone w kostkę jaja i poszatkowany szczypior.
Dorzucam odsączoną z zalewy kukurydzę.
Całość zwieńczam sosem holenderskim.
Myślę,żę można spróbować zastosować delikatny inny sosik np. majonezowy, albo koperkowy. Będzie pewnie równie wyśmienite.
Na zdrowie
5 jaj
Szczypior zcebulki dymki
Puszka kukurydzy konserwowej
Sos holenderski
Szparagi gotuję w osolonej i osukrzonej wodzie,na niezbyt miękko,po czym kroję na około 2-3 cm. odcinki.
Dodaję ugotowane i pokrojone w kostkę jaja i poszatkowany szczypior.
Dorzucam odsączoną z zalewy kukurydzę.
Całość zwieńczam sosem holenderskim.
Myślę,żę można spróbować zastosować delikatny inny sosik np. majonezowy, albo koperkowy. Będzie pewnie równie wyśmienite.
Na zdrowie