- Sie 5, 2007
- 738
- 0
- 0
Salatka ze szpinaku, mniszka i avocado
100g swiezych lisci szpinaku
10-15 mlodych lisci mniszka
Avocado
lyzka luskanych nasionek konopii
Sos
Kilka lyzek ulubionej oliwy
Kilka lyzek octu jablkowego
lyzeczka miodu (moze byc z mniszka)
sol himalajska
pieprz czarny
Liscie szpinaku i mniszka pokroic w paseczki, avocado pokroic na mniejsze kawalki. Calosc wymieszac w misie i posypac nasionkami konopii.
W sloiczku przygotowac sos i dobrze wstrzasnac. Polac sosem salatke i jeszcze raz dobrze wymieszac.
Pokaż załącznik 82439
100g swiezych lisci szpinaku
10-15 mlodych lisci mniszka
Avocado
lyzka luskanych nasionek konopii
Sos
Kilka lyzek ulubionej oliwy
Kilka lyzek octu jablkowego
lyzeczka miodu (moze byc z mniszka)
sol himalajska
pieprz czarny
Liscie szpinaku i mniszka pokroic w paseczki, avocado pokroic na mniejsze kawalki. Calosc wymieszac w misie i posypac nasionkami konopii.
W sloiczku przygotowac sos i dobrze wstrzasnac. Polac sosem salatke i jeszcze raz dobrze wymieszac.
Pokaż załącznik 82439