Sałatka zimowa Pani Krysi, która powala mnie na kolana :)

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
36,142
3,053
113
robiłam wczoraj tą sałatkę, dokładnie tak jak w przepisie i bardzo nam smakuje
anbetung.gif

następnym razem cebulę pokroję w kostkę a nie w talarki, to taka moja jedyna uwaga, dzięki za przepis
anbetung.gif

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Bardzo smaczna
icon_smile.gif
Wczoraj robiłam a juz dzisiaj musiałam się dobrać do jednego słoika
icon_wink.gif

Załączniki

• sa_atka.JPG
    sa_atka.JPG
    110.2 KB · Wyświetleń: 0

Layla

Member
Kwi 20, 2005
2,869
1
0
Zrobiłam, i kolorystyka mi baaardzo odpowiada ;) Na degustację czekam do zimy, mam nadzieję, że wytrzymam(y). Na wszelki wypadek najlepiej znieść już do piwnicy.... Dzięki za przepis, na pewno będzie pyszne jak wszystkie Twoje przepisy.Buzia
bussi.gif

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Layla @ 22 Sep 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=588326Zrobiłam, i kolorystyka mi baaardzo odpowiada ;) Na degustację czekam do zimy, mam nadzieję, że wytrzymam(y). Na wszelki wypadek najlepiej znieść już do piwnicy.... Dzięki za przepis, na pewno będzie pyszne jak wszystkie Twoje przepisy.Buzia
bussi.gif
Layla
bussi.gif

ja też zrobiłam tej sałatki ze względu na moje dzieciaki, które ją uwielbiają
daumen.gif

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Kilka dni temu otworzyłam jeden słoiczek...ta sałatka jest PRZEPYSZNA Hichotko
mniam.gif
Dziękuję bardzo za świetny przepis :*

Layla

Member
Kwi 20, 2005
2,869
1
0
sylwia18 @ 6 Nov 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=616185Kilka dni temu otworzyłam jeden słoiczek...ta sałatka jest PRZEPYSZNA Hichotko
mniam.gif
Dziękuję bardzo za świetny przepis :*
Tak, Tak, Tak! Męzowi bardzo smakowała, dobrze ze mam tych słoiczków trochę. Niestey ja Jej jeść nie mogę, ale ja w ogóle nie mogę jesć kapusty, no tak mam. Ale zajadałam sie nią ile wlezie, a potem umierałam. najważniejsze ze innym domownikom smakuje i to bardzo. Polecam, w samku wyśmienita !

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Layla @ 6 Nov 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=616287Tak, Tak, Tak! Męzowi bardzo smakowała, dobrze ze mam tych słoiczków trochę. Niestey ja Jej jeść nie mogę, ale ja w ogóle nie mogę jesć kapusty, no tak mam. Ale zajadałam sie nią ile wlezie, a potem umierałam. najważniejsze ze innym domownikom smakuje i to bardzo. Polecam, w samku wyśmienita !
bussi.gif
bardzo się cieszę Layluś
bussi.gif

grabinka

Member
Mar 25, 2008
244
0
0
Zrobiłam i nim zaczełam wsadzać w słoiki to zaczełam podjadać ,bałam się,że wyjem cały garnek
icon_redface.gif
bo ja uwielbiam buraczki.Moje dziecię spróbowało i zapytało czy cukru nie można więcej dodać ,nie wiem sama może następnym razem spróbuję dla "dzieciów"słodsze zrobić.
Hihotko dziękuję
anbetung.gif
za podzielenie się przepisem.
Ps.Miałam pomocnika ,moja mama tarła warzywa
icon_mrgreen.gif
i całe szczęście bo tego robić nie cięrpię.

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
36,142
3,053
113
Robię dzisiaj z podwójnej porcji - bo jest PYSZNA, w ubiegłym roku zrobiłam mniej i to był błąd!!!!!
Kto nie robił do dzieła, a nie pożałuje
lecker.gif
lecker.gif
lecker.gif
.

ewunia123

Member
Lip 13, 2008
483
0
16
Hichotko super pyszna sałatka
mniam.gif
jutro robie drugą porcję.Robiłam dwa dni temu, otworzyłam jeden słoik no i niestety ,żeby były zapasy na zimę muszę zrobić jeszcze jest tak wspaniała
anbetung.gif
dziękuję

dorota20w

Member
Sie 12, 2008
8
0
0
otworzylam dzis pierwszy sloiczek
sałatk wyszla bardzo dobra, jak dla mnie moze ciut za mcno octowa.
Jutro pewnie zrobie nową porcję salatki bo mam składniki , ostu dodam odrobinę mnie

Doruśka

Member
Mar 28, 2006
5,233
0
36
Sałatka jest pyszna, ja próbowałam przed wekowaniem i rozcieńczyłam, wiec jest dla mnie idealna

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy