- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
I.
Fasola (moze być z puszki
) cannellini .
Czerwona cebula
Dobry tunczyk w oleju / oliwie
sol, pieprz
Tunczyka lekko osączyć
Cebulę pokroić w piórka
Wszystkie składniki delikatnie polaczyć. Doprawić do smaku
II.
Fasolę jaś namoczyć, ugotowac...
Sporo natki posiekać
Czosnek (ilosc wedle upodobań) zmiażdyć lub posiekac i wymieszać z oliwą.
Oliwą polać fasole,dodac natkę, wymieszać. Doprawić.
Fasola (moze być z puszki
Czerwona cebula
Dobry tunczyk w oleju / oliwie
sol, pieprz
Tunczyka lekko osączyć
Cebulę pokroić w piórka
Wszystkie składniki delikatnie polaczyć. Doprawić do smaku
II.
Fasolę jaś namoczyć, ugotowac...
Sporo natki posiekać
Czosnek (ilosc wedle upodobań) zmiażdyć lub posiekac i wymieszać z oliwą.
Oliwą polać fasole,dodac natkę, wymieszać. Doprawić.