- Paź 10, 2004
- 37,410
- 1
- 0
Inspiracja
Serek fromage frais waniliowy 0,2% (z Lidla)
1 budyń waniliowy
pół litra mleka (dałam 0,5%)
cukier i cukier waniliowy
rodzynki, owoce
Ugotować budyń z cukrami (ilość zależy od Was - ja dałam łyżeczkę waniliowego i łyżkę zwykłego), dodać rodzynki żeby napęczniały. Ostudzić.
Wmieszać serek.
Piec w kokilkach lub w innej foremce. 180 stopni, 40-45 minut.
Opadają niestety.
Najlepsze po schłodzeniu w lodówce
w konsystencji piankowe


Serek fromage frais waniliowy 0,2% (z Lidla)
1 budyń waniliowy
pół litra mleka (dałam 0,5%)
cukier i cukier waniliowy
rodzynki, owoce
Ugotować budyń z cukrami (ilość zależy od Was - ja dałam łyżeczkę waniliowego i łyżkę zwykłego), dodać rodzynki żeby napęczniały. Ostudzić.
Wmieszać serek.
Piec w kokilkach lub w innej foremce. 180 stopni, 40-45 minut.
Opadają niestety.
Najlepsze po schłodzeniu w lodówce



