Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Sernik cukiniowy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nurbika" data-source="post: 651664" data-attributes="member: 6447"><p>to wg mnie przepis na Fritattę (tak?) ja to robie z żółtym serem startym na wiórki pół na pół z mozarellą i bez bułki tartej. A co do tart bez spodu - jak juz naprawde potrzebuje &quot;ciasta&quot; to robie spód z orzechów (South Beachowy) - miele po prostu orzechy i dodaje jajko - taki spód zapiekam w 175 stopniach i na wystudzony kłade wybrane dodatki. Uzywam tego spodu jako :ciasta kruchego&quot; na słodko - np z migdałów i dodaje słodzik, kakao, cynamon, czy co mi tam przyjdzie do głowy, a do wytrawniejszych mozna zmielic orzechy arachidowe prażone i solone, pistacje, dodac czosnku, soli, ostrych przypraw - wychodzi super.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurbika, post: 651664, member: 6447"] to wg mnie przepis na Fritattę (tak?) ja to robie z żółtym serem startym na wiórki pół na pół z mozarellą i bez bułki tartej. A co do tart bez spodu - jak juz naprawde potrzebuje "ciasta" to robie spód z orzechów (South Beachowy) - miele po prostu orzechy i dodaje jajko - taki spód zapiekam w 175 stopniach i na wystudzony kłade wybrane dodatki. Uzywam tego spodu jako :ciasta kruchego" na słodko - np z migdałów i dodaje słodzik, kakao, cynamon, czy co mi tam przyjdzie do głowy, a do wytrawniejszych mozna zmielic orzechy arachidowe prażone i solone, pistacje, dodac czosnku, soli, ostrych przypraw - wychodzi super. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Sernik cukiniowy*
Top
Bottom