Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik cytrynowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 496556" data-attributes="member: 506"><p>To jest cudo. </p><p>Dzisiaj robię po raz kolejny. Tylko teraz czytając na spokojnie przepis umknęły mi w nim dwie rzeczy.</p><p>W składnikach jest podana śmietanka, ktorej nie ma wymienionej w sposobie przygotowania. To pewnie zwykłe przeoczenie. Ale zastanawia mnie temperatura pieczenia masy serowej. Czy podana temp pieczenia spodu dot. również pieczenia masy? </p><p>Linette jestem ogromnie ciekawa jak udało Ci sie zrobić tak stabilny lukier. Ile dodałaś masła do niego? Tyle ile przepis zakładał?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 496556, member: 506"] To jest cudo. Dzisiaj robię po raz kolejny. Tylko teraz czytając na spokojnie przepis umknęły mi w nim dwie rzeczy. W składnikach jest podana śmietanka, ktorej nie ma wymienionej w sposobie przygotowania. To pewnie zwykłe przeoczenie. Ale zastanawia mnie temperatura pieczenia masy serowej. Czy podana temp pieczenia spodu dot. również pieczenia masy? Linette jestem ogromnie ciekawa jak udało Ci sie zrobić tak stabilny lukier. Ile dodałaś masła do niego? Tyle ile przepis zakładał? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik cytrynowy
Top
Bottom