Sernik jagodowy

Maraa

Well-known member
Mar 26, 2008
2,303
384
83
Valvula, piękny sernik i bardzo ładne zdjęcie!
daumen.gif

Jeżeli lubisz kwaskowate serniki to polecam Ci sernik cytrynowy Joanny, na pewno nie będziesz nim rozczarowana.
lecker.gif

valvula

Member
Sie 14, 2008
30
0
0
moni20 @ 3 Sep 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=746276ladny serniczek
Maraa @ 4 Sep 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=746422Valvula, piękny sernik i bardzo ładne zdjęcie!
daumen.gif

Jeżeli lubisz kwaskowate serniki to polecam Ci sernik cytrynowy Joanny, na pewno nie będziesz nim rozczarowana.
lecker.gif
dziękuję Wam
bussi.gif

Maraa, na te serniki też już się napaliłam(już czuję ten cytrynowo-kwaskowaty smak
lecker.gif
), ale zrobię je prawdopodobnie zimą. Obecnie chcę wypróbować przepisy sezonowe czyt. owocowe
icon_mrgreen.gif

gagunia

Member
Lip 10, 2007
108
0
0
No i jest mój serniczek jagodowy. Nie obyło się oczywiście bez problemów. Okazało się,że masa śmietanowa ni jak nie zmieści mi się w tortownicy, bo masa serowo- jagodowa sięga brzegów. Musiałam się ratować obrzeżem od drugiej identycznej tortownicy.

Załączniki

• wakacje_057.jpg
    wakacje_057.jpg
    114.1 KB · Wyświetleń: 0

janie

Well-known member
Paź 23, 2004
3,783
1,620
113
Wow! Wchodzę dzisiaj w temat celem przypomnienia sobie przepisu i wszystkich ważnych wskazówek, bo szykuję się do wykonania, a tu taka niespodzianka - autorstwa Gaguni. Cudowny ten seropotam. Warto podnieść, chociaż jagody się kończą, ale i borówka się nadaje.

Hiena

Member
Maj 6, 2005
13,607
0
0
Przyznam, że hiena ma stracha przed zapiekaniem smietany.
Nigdy tak nie robiłam, przełamię się mimo, że oczami wyobraźni widze płynącą z ciasta śmietanę, bo zdjęcia Mary są najlepszym dowodem na to, że nic takiego nie powinno się stać.

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
31,190
5,583
113
Zdziwisz się, tak jak i ja kiedyś. Nic się nie działo, ta polewa jest ładna i pyszna, dla konsumentów stanowiła nie lada zagadkę.
icon_lol.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy