Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik kawowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 849660" data-attributes="member: 1443"><p>Jeśli się zbryliła, to raczej podgrzewałaś w zbyt wysokiej temp. - raczej nie do uratowania, lepiej biegnij po nową i rozpuść na parze, temp. miski ma być taka, żebyś mogła ją dotknąć ręką. Jak czekolada zaczyna się topić to ściągam na chwilę i mieszam, znowu kładę, chwilę ogrzewam i mieszam, czekolady trzeba cały czas pilnować, bo inaczej grudy gotowe. Woda w rondelku ma tylko mrugać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 849660, member: 1443"] Jeśli się zbryliła, to raczej podgrzewałaś w zbyt wysokiej temp. - raczej nie do uratowania, lepiej biegnij po nową i rozpuść na parze, temp. miski ma być taka, żebyś mogła ją dotknąć ręką. Jak czekolada zaczyna się topić to ściągam na chwilę i mieszam, znowu kładę, chwilę ogrzewam i mieszam, czekolady trzeba cały czas pilnować, bo inaczej grudy gotowe. Woda w rondelku ma tylko mrugać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik kawowy
Top
Bottom