Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik kawowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 874869" data-attributes="member: 1024"><p>Madziu, piekę go tak samo długo, jak mniejszą porcję, czyli 10 minut w 250 stopniach i 50 w 160 stopniach. Jeśli po tym czasie sernik jest zbyt płynny, można zostawić go w piekarniku na kolejne 5 - 10 minut, ale zwykle nie ma takiej potrzeby.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 874869, member: 1024"] Madziu, piekę go tak samo długo, jak mniejszą porcję, czyli 10 minut w 250 stopniach i 50 w 160 stopniach. Jeśli po tym czasie sernik jest zbyt płynny, można zostawić go w piekarniku na kolejne 5 - 10 minut, ale zwykle nie ma takiej potrzeby. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik kawowy
Top
Bottom