Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1070226" data-attributes="member: 12156"><p>Sądzę, że to raczej niezbyt dokładne rozpuszczenie żelatyny w wodzie dało taki efekt. </p><p>Rozpuszczona w takiej ilości wody (100 ml) powinna być płynna i nawet wlana do zimnej masy nie ścina się tak od razu.</p><p></p><p>Właśnie, dlaczego rozpuszczać tę żelatynę w wodzie? Ja zawsze do serników na zimno rozpuszczam w mleku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1070226, member: 12156"] Sądzę, że to raczej niezbyt dokładne rozpuszczenie żelatyny w wodzie dało taki efekt. Rozpuszczona w takiej ilości wody (100 ml) powinna być płynna i nawet wlana do zimnej masy nie ścina się tak od razu. Właśnie, dlaczego rozpuszczać tę żelatynę w wodzie? Ja zawsze do serników na zimno rozpuszczam w mleku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy bez pieczenia
Top
Bottom