Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1513727" data-attributes="member: 1142"><p>Joanno, donosze, ze sernik w lodowce sie chlodzi. Obie masy pyszne i tak jak mowilas: sztywne, elegancko daja sie rozsmarowac, </p><p>Jesli chodzi o smak, to zdecydowalam dodac do masy kakaowej kilka kropli ekstraktu pomaranczowego i posiekane z grubsza paluszki czekoladowe pomaranczowe. Biala masa jest waniliowa. Biszkopty savoiardi maczalam w soku z krwistych pomaranczy i Cointreau. Zapowiada sie pysznie. Rozmyslam wlasnie jak przystoic gore...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1513727, member: 1142"] Joanno, donosze, ze sernik w lodowce sie chlodzi. Obie masy pyszne i tak jak mowilas: sztywne, elegancko daja sie rozsmarowac, Jesli chodzi o smak, to zdecydowalam dodac do masy kakaowej kilka kropli ekstraktu pomaranczowego i posiekane z grubsza paluszki czekoladowe pomaranczowe. Biala masa jest waniliowa. Biszkopty savoiardi maczalam w soku z krwistych pomaranczy i Cointreau. Zapowiada sie pysznie. Rozmyslam wlasnie jak przystoic gore... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy bez pieczenia
Top
Bottom