Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 1653570" data-attributes="member: 1535"><p>Zrobiłam na Sylwestra, zrezygnowałam z metody gazetowej, wstawiając tylko pod kratkę, na której stoi blacha, blaszkę (taką płaską z piekarnika) z wodą, ok 1 cm.</p><p>Za to naczytałam się różności w internecie i robiłam sernik ze składników mających temperaturę pokojową. Do tego, pierwszy raz w życiu piekłam sernik na papierze, a nie bezpośrednio w wysmarowanej blaszce - efekt powalający, pyszny, wilgotny i równy jak stół.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 1653570, member: 1535"] Zrobiłam na Sylwestra, zrezygnowałam z metody gazetowej, wstawiając tylko pod kratkę, na której stoi blacha, blaszkę (taką płaską z piekarnika) z wodą, ok 1 cm. Za to naczytałam się różności w internecie i robiłam sernik ze składników mających temperaturę pokojową. Do tego, pierwszy raz w życiu piekłam sernik na papierze, a nie bezpośrednio w wysmarowanej blaszce - efekt powalający, pyszny, wilgotny i równy jak stół. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy
Top
Bottom