Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="malgosia" data-source="post: 348191" data-attributes="member: 1323"><p>zrobiłam dzis ten sernik ale cos mi chyba nie wyszedł... podczas pieczenia wyrusł jak głupi i myslałam ze mi ucieknie -wystawał poza tortownice. Naszczęście opadł ale i pekł, nie jest płaski. Brzegi są znacznie wyższe. Piekłam go w taki sam sposób jak kawowy, metoda gazetową. Mimo wszystko jest bardzo smaczny, została 1/3 ale masa serowa jest bardzo wilgotna zupełnie inaczej niż w przypadku wspomnianego wcześniej kawowego. Co mogłam zrobić źle?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malgosia, post: 348191, member: 1323"] zrobiłam dzis ten sernik ale cos mi chyba nie wyszedł... podczas pieczenia wyrusł jak głupi i myslałam ze mi ucieknie -wystawał poza tortownice. Naszczęście opadł ale i pekł, nie jest płaski. Brzegi są znacznie wyższe. Piekłam go w taki sam sposób jak kawowy, metoda gazetową. Mimo wszystko jest bardzo smaczny, została 1/3 ale masa serowa jest bardzo wilgotna zupełnie inaczej niż w przypadku wspomnianego wcześniej kawowego. Co mogłam zrobić źle? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik marmurkowy
Top
Bottom