Joanna @ 8 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=908916ok. 100 g mieszanki suszonych wiśni, czereśni i żurawina gdzie ja to to dostanę ?![]()
suszone żurawiny to kupuję b. często ale wiśni i czereśni nigdy nie widziałam![]()
Joanna @ 8 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=9089161 opakowanie mrożonych wiśni (450 g)Czy można zastapiś mrożone wisienki takimi ze słoika w syropie czy będą za soczyste ??
Mihrunnisa @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909177Czy można zastapiś mrożone wisienki takimi ze słoika w syropie czy będą za soczyste ??tutaj jest odpowiedź:
Joanna @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909002Myślę, że tak. Odcedziłabym owoce, syrop rozcieńczyłabym wodą, by nie był za słodki i ugotowałabym na nim kisiel.
Maraa @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909022Zrobię to z wielką przyjemnością. Atina, została Ci już tylko lista zakupów,a sernik jest naprawdę pyszny!
Maraa![]()
![]()
![]()
mistrzostwo świata- wyczarowałaś wspaniałe i niesamowicie apetyczny sernik![]()
![]()
Chylę czoła![]()
olcieek @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909170a gdzie ja to to dostanę ?Joanna @ 8 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=908921Dodam, że mieszankę suszonych owoców zakupiłam w Lidlu. Wyżarłam z niej czarne jagody i truskawki, a resztę dodałam do polewy.
Moniak @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909291Jesteście OKRUTNE!!!!jak można takie zdjęcia dawać, takie pyszne!!!
Wiesz, bo one takie podłe są i celowo to robią!!!
Moniak @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909305Szczerze pisząc, cisnęły mi się na klawisze jeszcze inne słowa... ale ostatecznie zdecydowałam się na to jedno, żeby mi bana nie dali![]()
podłe tez tam było
Moniak, one sie zmowily po prostu. A wiec musimy sie miec na bacznosci.![]()
samanta @ 9 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909296Wiesz, bo one takie podłe są i celowo to robią!!!Margarete @ 10 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909348Moniak, one sie zmowily po prostu. A wiec musimy sie miec na bacznosci.
Joanno, rozgryzły nas i co my teraz zrobimy? Jesteśmy spalone!![]()
Maraa @ 10 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909475Joanno, rozgryzły nas i co my teraz zrobimy? Jesteśmy spalone!![]()
![]()
ja uwielbiam wasze zmowy , bo później mogę poszpanować przed rodzina i znajomi![]()
Margot @ 10 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909477![]()
ja uwielbiam wasze zmowy , bo później mogę poszpanować przed rodzina i znajomi
Margot, a Ty przecież też w tych spiskach bierzesz czynny udział! Już Cię zastraszyły i się wycofujesz?![]()
![]()
Maraa @ 10 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909479Margot, a Ty przecież też w tych spiskach bierzesz czynny udział! Już Cię zastraszyły i się wycofujesz?![]()
no zobacz co z człowieka robią groźby![]()
![]()
Maraa @ 10 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=909475Joanno, rozgryzły nas i co my teraz zrobimy? Jesteśmy spalone!
No cóż, przeniesiemy się do podziemia...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.